Valutor

KLICKA PÅ ARTIKLAR FÖR DETALJER

JPY

JPY

Japanska yen

XDR

IMF:s särskilda dragningsrätter

ZMW

Zambias kwacha

HTG

Haitisk Gourde

GTQ

Guatemalas Quetzal

DOP

Dominikanska Peso

RSD

Serbiska dinar

DJF

DJF

Djiboutian Franc

MRO

MRO

Mauretansk Ouguiya

YER

YER

Jemens Rial

LYD

LYD

Libyska dinar

IQD

IQD

Irakisk dinar

GALEN

GALEN

Marockansk dirham

KWD

KWD

Kuwaitisk dinar

CZK

CZK

tjeckisk krona

ARS

ARS

Argentinsk peso

COP

COP

Colombian Peso

VND

VND

Vietnamesiska Dong

KES

KES

Kenyanska Shilling

TWD

TWD

Taiwan New Dollar

EGP

EGP

Egyptiska pund

BRL

BRL

brasilianska real

CNY

CNY

Kinesiska Yuan Renminbi

INR

INR

Indisk rupie

SGD

SGD

Singapore dollar

PKR

PKR

Pakistanska rupier

PLN

PLN

polska zloty

 SEK

SEK

svensk krona

NOK

NOK

norska kronor

PHP

PHP

filippinsk peso

MXN

MXN

Mexikansk peso

BTC

BTC

Bitcoin

CAD

CAD

kanadensiska dollar

AUD

AUD

australiensiska dollar

ETB

Etiopiska Birr

EUR

EUR

Euro

XAU

Guldfläck

AOA

Angolansk Kwanza

HNL

Honduras Lempira

RON

Rumänska Leu

KMF

KMF

Komorernas franc

SOS

SOS

somalisk shilling

SDG

SDG

Sudans Pound

LBP

LBP

Libanesiska Pound

SYP

SYP

Syriska pund

TND

TND

Tunisien Dinar

OMR

OMR

Oman Rial

BHD

BHD

Bahrainsk dinar

PENNA

PENNA

Peruansk sol

CLP

CLP

Chilenska peso

JOD

JOD

Jordanska dinar

NGN

NGN

Nigerian Naira

AED

AED

Emiratisk dirham

KRW

KRW

Sydkoreanska won

PROVA

PROVA

turkiska lira

SAR

SAR

Saudi Arabian Riyal

MYR

MYR

malaysisk ringgit

THB

THB

Thai Baht

DZD

DZD

Algerian dinar

QAR

QAR

Qatari Riyal

ILS

ILS

israeliska shekel

ISK

ISK

Isländska kronan

DKK

DKK

dansk krona

IDR

IDR

Indonesisk Rupiah

ZAR

ZAR

Sydafrikanska rand

HKD

HKD

Hong Kong Dollar

NZD

NZD

Nya Zealand Dollar

CNH

CNH

Kinesiska Yuan Offshore

CHF

CHF

Schweiziska franc

GBP

GBP

Brittiskt pund

USD

USD

Amerikanska dollar

Omedelbar offert

Ange aktiesymbolen.

Välj Exchange.

Välj typ av säkerhet.

Vänligen ange ditt förnamn.

Vänligen ange ditt efternamn.

Vänligen skriv in ditt telefonnummer.

Var god skriv in din e-postadress.

Ange eller välj det totala antalet aktier du äger.

Vänligen ange eller välj det önskade lånebeloppet du söker.

Välj lånesyfte.

Välj om du är tjänsteman/direktör.

High West Capital Partners, LLC får endast erbjuda viss information till personer som är "ackrediterade investerare" och/eller "kvalificerade kunder" eftersom dessa villkor definieras under tillämpliga federala värdepapperslagar. För att vara en "ackrediterad investerare" och/eller en "kvalificerad kund" måste du uppfylla kriterierna som anges i EN ELLER FLERA av följande kategorier/stycken numrerade 1-20 nedan.

High West Capital Partners, LLC kan inte ge dig någon information om dess låneprogram eller investeringsprodukter om du inte uppfyller ett eller flera av följande kriterier. Dessutom måste utländska medborgare som kan vara undantagna från att kvalificera sig som en amerikansk ackrediterad investerare fortfarande uppfylla de fastställda kriterierna, i enlighet med High West Capital Partners, LLC:s interna utlåningspolicy. High West Capital Partners, LLC kommer inte att tillhandahålla information eller låna ut till någon individ och/eller enhet som inte uppfyller ett eller flera av följande kriterier:

1) Individ med nettovärde över 1.0 miljoner USD. En fysisk person (inte en enhet) vars nettoförmögenhet, eller gemensamma nettoförmögenhet med sin make, vid tidpunkten för köpet överstiger 1,000,000 XNUMX XNUMX USD. (Vid beräkning av nettoförmögenhet kan du inkludera ditt eget kapital i lös egendom och fastigheter, inklusive din huvudsakliga bostad, kontanter, kortfristiga investeringar, aktier och värdepapper. Din inkludering av eget kapital i lös egendom och fastigheter bör baseras på mässan marknadsvärdet av sådan egendom minus skulder som säkras av sådan egendom.)

2) Individ med 200,000 200,000 USD individuell årlig inkomst. En fysisk person (inte en enhet) som hade en individuell inkomst på mer än $XNUMX XNUMX under vart och ett av de föregående två kalenderåren och som har en rimlig förväntan att nå samma inkomstnivå under innevarande år.

3) Individ med 300,000 300,000 USD gemensam årlig inkomst. En fysisk person (inte en enhet) som hade en gemensam inkomst med sin make på över XNUMX XNUMX USD under vart och ett av de föregående två kalenderåren och som har en rimlig förväntan att nå samma inkomstnivå under innevarande år.

4) Företag eller partnerskap. Ett bolag, partnerskap eller liknande enhet som har tillgångar på över 5 miljoner USD och som inte bildades i det specifika syftet att förvärva en andel i bolaget eller partnerskapet.

5) Återkallbart förtroende. En trust som kan återkallas av dess bidragsgivare och vars bidragsgivare är en ackrediterad investerare enligt definitionen i en eller flera av de andra kategorierna/paragraferna som numreras häri.

6) Oåterkalleligt förtroende. En trust (annat än en ERISA-plan) som (a) inte kan återkallas av dess bidragsgivare, (b) har tillgångar på över 5 miljoner USD, (c) inte bildades i det specifika syftet att förvärva en andel, och (d ) leds av en person som har sådan kunskap och erfarenhet i finansiella och affärsmässiga frågor att en sådan person är kapabel att utvärdera fördelarna och riskerna med en investering i stiftelsen.

7) IRA eller liknande förmånsplan. En IRA-, Keogh- eller liknande förmånsplan som endast täcker en enda fysisk person som är en ackrediterad investerare, enligt definitionen i en eller flera av de andra kategorierna/styckena som numreras häri.

8) Deltagarriktat konto för förmånsplan för anställda. En deltagarriktad personalförmånsplan som investerar i ledning av och för räkning av en deltagare som är en ackrediterad investerare, som den termen definieras i en eller flera av de andra kategorierna/styckena som numreras häri.

9) Annan ERISA-plan. En personalförmånsplan i den mening som avses i avdelning I i ERISA-lagen annan än en deltagarstyrd plan med totala tillgångar som överstiger 5 miljoner USD eller för vilka investeringsbeslut (inklusive beslutet att köpa en andel) fattas av en bank, registrerad investeringsrådgivare, spar- och låneförening eller försäkringsbolag.

10) Statens förmånsplan. En plan som upprättats och underhålls av en stat, kommun eller någon myndighet i en stat eller kommun, till förmån för dess anställda, med totala tillgångar som överstiger 5 miljoner USD.

11) Ideell enhet. En organisation som beskrivs i Section 501(c)(3) i Internal Revenue Code, i dess ändrade lydelse, med totala tillgångar överstigande 5 miljoner USD (inklusive kapital-, livränta- och livinkomstfonder), vilket framgår av organisationens senaste reviderade finansiella rapporter .

12) En bank enligt definitionen i Section 3(a)(2) i Securities Act (oavsett om den agerar för egen räkning eller i egenskap av förtroendeman).

13) En spar- och låneförening eller liknande institut enligt definitionen i 3 a § 5 A i värdepapperslagen (oavsett om den agerar för egen räkning eller i förtroendeskap).

14) En mäklare-handlare registrerad enligt börslagen.

15) Ett försäkringsbolag enligt definitionen i 2 § 13 § i lagen om värdepappersmarknaden.

16) Ett "företagsutvecklingsföretag" enligt definitionen i avsnitt 2(a)(48) i lagen om investeringsbolag.

17) Ett investeringsbolag för småföretag med licens enligt avsnitt 301 (c) eller (d) i Small Business Investment Act från 1958.

18) Ett "privat affärsutvecklingsföretag" enligt definitionen i avsnitt 202(a)(22) i Advisers Act.

19) Verkställande direktör eller direktör. En fysisk person som är en verkställande tjänsteman, direktör eller generalpartner i partnerskapet eller generalpartnern och är en ackrediterad investerare som den termen definieras i en eller flera av kategorierna/styckena som numreras häri.

20) Enhet som ägs helt av ackrediterade investerare. Ett bolag, partnerskap, privat investeringsbolag eller liknande enhet vars aktieägare är en fysisk person som är en ackrediterad investerare, som den termen definieras i en eller flera av kategorierna/styckena som numreras häri.

Vänligen läs meddelandet ovan och markera rutan nedan för att fortsätta.

Singapore

+65 3105 1295

Taiwan

Kommer snart!

Hong Kong

R91, 3:e våningen,
Eton Tower, 8 Hysan Ave.
Causeway Bay, Hong Kong
+852 3002 4462