Om Oss

LEVERERA KAPITAL FÖR ATT MÖTA OCH ÖVERKOMMA FINANSIELLA HÅR

High West Capital Partners är ett privat investeringsföretag fokuserat på globala nödställda, speciella situationer och strukturerad finansiering på 20+ marknader som sträcker sig från Sydamerika till Europa och Stillahavsområdet. Företagets primära mål är att tillhandahålla omedelbar finansiering till kunder som behöver likviditet.

HWCP strukturerar och tillhandahåller likviditetslösningar för privata och offentliga företag, aktieägare och privatpersoner runt om i världen. Med ett team av erfarna marknadsveteraner i kombination med en kvantitativ investeringsprocess och globala tjänsteleverantörer på toppnivå, levererar HWCP kapital för att möta och övervinna företagens och enskilda finansiella hinder.

Ursprunget till High West

High West Capital Partners grundades i Hong Kong. Namnet High West eller Sai Ko Shan är en av bergstopparna på ön Hong Kong som har utsikt över centrala Hong Kong i norr, västerländsk utsikt över Victoria Harbour och Sydkinesiska havet. Alla integrerade handelsplatser som har en djup historia i framgången för Hongkong som ett finansiellt globalt epicentrum.

Vår investeringsmetod

Vad erbjuder vi

High West Capital Partners är specialiserade på att tillhandahålla anpassade likviditetslösningar till institutionella investerare, fonder, familjekontor och företagsledare och direktörer. Vi kan tillhandahålla innovativa finansieringsstrukturer som våra konkurrenter helt enkelt inte kan tillhandahålla på grund av vår pool av långsiktigt kapital.

Vi kan strukturera en finansieringsprodukt på alla marknader i Asien, Mellanöstern, Afrika och Europa. Vi förstår våra kunders behov och är stolta över att arbeta som ett team för att göra varje kund helt nöjd.

Vår skillnad

High West-skillnaden är tydlig, vi gör det vi säger att vi ska göra och vi ger kunderna tydliga och lättförståeliga finansieringsalternativ. Strukturerade finansiella lösningar behöver inte vara komplicerade som många av våra konkurrenter skulle få dig att tro.

Vi arbetar med våra kunder för att förstå deras behov och sedan utför vi. Vårt mål är att ha fleråriga relationer mot en transaktion och klar.

Vårt uppdrag

Grundad på värderingarna av att skapa långsiktiga kapitaltillväxtlösningar för små och medelstora kunder genom att hantera volatilitet på marknaderna för att uppnå den stabila avkastning som krävs för att vara ledande i branschen. High West är specialiserat på esoteriska kapitalstrukturer med en diversifierad investering i private equity, corporate finance och tillgångsstödd utlåning som leds av en stark ledning med expertis på kapitalmarknaderna.

Vi förstår de utmaningar som kunderna står inför på marknaden. Vårt investeringsteam är specialiserat på skräddarsydd finansiering för att uppnå våra kunders mål.

High West By the Numbers

 

Financial Products Professionals på High West Capital Partners har över 35 års erfarenhet av finansiella produkter och marknader. Alla medlemmar i företaget har god status hos olika finansiella tillsynsorgan i USA, Sydamerika, Europa och Asien. Ytterligare statistik inkluderar:

$M Strukturerad

Transaktioner slutförda

Marknader täckta

År av erfarenhet

ESG-principer

 

På HWCP tror vi på att följa principerna för miljö, social och styrning (ESG) för att tillhandahålla hållbart kapital till kunder och samhället i stort.

Våra investeringsansvarsstandarder är fokuserade på två huvudmål:

 

    • Integrera ESG-kriterier i våra investeringsbeslut för att skapa långsiktigt värde för investerare och stödja utvecklingen av en hållbar ekonomi som en ansvarsfull investerare
    • Föra en ESG-engagemangspolicy för att skapa en konstruktiv dialog med våra företag och hjälpa dem att förbättras